Home » За Платформата
Риболовен магазин черен петък

За Платформата

Базирайки се на дългогодишен опит в интернет маркетинга и налагането на бранд в интернет пространството, екипът на риболовен магазин Ribata.EU разработи цялостна е-маркетинг концепция за един новаторски проект, който да заема водещо място в интернет като Библия или дори Алманах за водните обекти на България. Потребителски ориентиран дизайн, флаш технология, мултимедия и видео са в основата на представянето на водоеми, хотели, ресторанти и други заобикалящи ги забележителности и природни дадености в уеб проекта наречен „Риболовен атлас”.

   В е-стартегията за имиджовото представяне на Ribolovenatlas.com е заложена идеята за модерен дизайн и бърз достъп до информацията, с цел привличане на вниманието и създаване на добро първо впечатление у посетителите за значимостта на проекта.

   Управлението на проекта се осъществява изцяло чрез разработената система за управление на съдържанието с цел лесно менажиране на текстовата информация и снимковия материал в сайта от Администратори.

Един изцяло нов проект, създаден за хората, които обичат да прекарват свободното си време сред красиви места в границите на България. Било то ловци, риболовци, туристи или пък хора, уморени от стресовия начин на живот и хаотичното ежедневие в големите градове.

   За всички онези мъже, жени и деца, които търсят първичното и красивото, които са възпитани в свободен дух и имат скаутско призвание. А едва ли има дете или човек, който някога да не е мечтал да бъде скаут и да брои звездите на небето със своя татко пред палатката или до лагерния огън.

   За всички тези групи хора ние създадохме Риболовния Атлас на България.

   Информация за арендатори на водоеми и собственици на туристически обекти: Всеки водоем е отбелязан в Риболовния Атлас с карта на неговото местоположение. Ако желаете да има повече информация за самия него, с пояснителни текстове и снимки, това може да стане след предварително предоставена информация от собственик/управител/заинтересовано лице.

   Така създадена страничка в интернет, добре индексирана и рекламирана чрез социални мрежи и форуми, е една отлична възможност за запознаване на интернет аудиторията с предимствата на Вашия обект /водоем, ресторант, хотел и др./

ribarski magazin