Warning: Missing argument 5 for get_web_text(), called in /home/busi8yzv/public_html/ribolovenatlas.com/reklama.php on line 5 and defined in /home/busi8yzv/public_html/ribolovenatlas.com/classes/utils.php on line 152
Риболовен Атлас – вашите места за риболов, къмпинг и туризъм
Hacked By ReflinP

    Базирайки се на дългогодишен опит в интернет маркетинга и налагането на бранд в интернет пространството, екипът на КарпБГ разработи цялостна е-маркетинг концепция за един новаторски проект, който да заема водещо място в интернет като Библия или дори Алманах за водните обекти на България. Потребителски ориентиран дизайн, флаш технология, мултимедия и видео са в основата на представянето на водоеми, хотели, ресторанти и други заобикалящи ги забележителности и природни дадености в уеб проекта наречен „Риболовен атлас”.

   В е-стартегията за имиджовото представяне на Ribolovenatlas.com е заложена идеята за модерен дизайн и бърз достъп до информацията, с цел привличане на вниманието и създаване на добро първо впечатление у посетителите за значимостта на проекта.

   Управлението на проекта се осъществява изцяло чрез разработената система за управление на съдържанието с цел лесно менажиране на текстовата информация и снимковия материал в сайта от Администратори.

Един изцяло нов проект, създаден за хората, които обичат да прекарват свободното си време сред красиви места в границите на България. Било то ловци, риболовци, туристи или пък хора, уморени от стресовия начин на живот и хаотичното ежедневие в големите градове.

   За всички онези мъже, жени и деца, които търсят първичното и красивото, които са възпитани в свободен дух и имат скаутско призвание. А едва ли има дете или човек, който някога да не е мечтал да бъде скаут и да брои звездите на небето със своя татко пред палатката или до лагерния огън.

   За всички тези групи хора ние създадохме Риболовния Атлас на България (www.ribolovenatlas.com).

 

 

   Информация за арендатори на водоеми и собственици на туристически обекти: Всеки водоем е отбелязан в Риболовния Атлас с карта на неговото местоположение. Ако желаете да има повече информация за самия него, с пояснителни текстове и снимки, това може да стане след предварително предоставена информация от собственик/управител/заинтересовано лице.

 

   Така създадена страничка в интернет, добре индексирана и рекламирана чрез социални мрежи и форуми, е една отлична възможност за запознаване на интернет аудиторията с предимствата на Вашия обект /водоем, ресторант, хотел и др./

 

Реклама в сайта:

·        Рекламен банер

Банер - на съответната площ рекламодателят получава идеална възможност за представяне на своя продукт, услуга или просто за утвърждаване на фирменото си име. Налични са само 5 рекламни позиции и те са на принципа “first in, first out” – което ще рече, че заплатилият пръв ще се показва най-отгоре, а заплатилият последен най-отдолу.

   Стойността на Рекламния банер е 50 лева на месец, но за период не по-малък от 3 месеца. При предплащане на позиция за 6 и повече месеца 50% намаление.*

 

   *Забележка: Всички посочени цени са в Български лева и без ДДС

 

Защо да включите вашият язовир или туристически обект в нашият Каталог/Атлас:

1. Бързо предаване на рекламата с възможности за текущо актуализиране.

2. Разходите за разпространение и за достъп до потребителите са много ниски.

3. Възможност за насочване с много голяма точност към определена част от целева аудитория.

4. Несравними по отношение на другите медии възможности за следене на рекламно въздействие.

5. Използването на Интернет като среда за разпространение на рекламни послания оказва значително влияние върху положителния имидж на вашата фирма.

 

За контакти:

altasbg(at)abv.bg или 0886 21 77 31

Реклама
  •  
  •